Enorme, vreemde villain 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' onthuld?

Deze zag je zeker niet aankomen...

Over ruim een jaar verschijnt alweer het vervolg op Guardians of the Galaxy, het succesvolle sci-fi hoofdstuk uit het Marvel Cinematic Universe, in de bioscoop. Door regisseur James Gunn werd recent aangegeven dat we in Guardians Of The Galaxy Vol.2 weinig van Thanos (Josh Brolin) te zien zullen krijgen. Dan is uiteraard de vraag: welke slechterik wel?

De website Geek.com zegt een scoop te hebben. Volgens hun bronnen dichtbij de productie van de sci-fi opera zou de slechterik luisteren naar de naam Ego, ook wel bekend als Ego the Living Planet.

Ego is in de comics een waanzinnig grote en levende planeet, welke zijn bewustzijn krijgt van The Stranger, in de Black Galaxy. Ego gaat vervolgens het heelal door om sterrenstelsels te veroveren. Gedurende zijn pogingen moet hij het opnemen tegen helden als Thor, Fantastic Four en Silver Surfer. Hieronder een afbeelding uit de comics van Marvel:



Uiteraard is dit nog een gerucht en we mogen het dan ook zeker met een korreltje zout nemen. En mocht het zo zijn, dan weet Marvel Studios vast hoe zij een dergelijk 'personage' zeker niet moeten inzetten. In 4: Rise of the Silver Surfer (2007) werd de enorme intergalactische slechterik Galactus op een toch wat vreemde manier gebruikt. Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat gepland voor 27 april 2017.



NieuwsFilm

meest populair