Eerste poster voor 'The BFG' van Steven Spielberg

Eerste poster voor 'The BFG' van Steven Spielberg

De Grote Vriendelijke Reus is... groot!

Na de prima Koude Oorlogsfilm Bridge of Spies komt drievoudig Oscarwinnaar Steven Spielberg met een compleet andere film, namelijk een verfilming van het kinderboek 'De GVR' uit 1982 van Roald Dahl. Na de eerdere teaser trailer zie je nu het eerste affiche.

Op de poster van The BFG zien we de benen van de Grote Vriendelijke Reus, ingesproken door Mark Rylance, en op zijn voet staat het meisje Sophie, gespeeld door Ruby Barnhill. Ook opvallend is de tekst 'From the Human Beans That Created E.T.', waarmee uiteraard wordt verwezen naar Spielbergs klassieker E.T.: The Extra-Terrestrial uit 1982.

[/url]

In Spielbergs live action sprookje The BFG (Big Friendly Giant) maken we kennis met Sophie, de koningin van Engeland ([url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=6274]Penelope Wilton
) en de 7,5 meter hoge BFG (Rylance) die gezamenlijk op een avontuur gaan om de slechte, mensetende reuzen - zoals Bloodbottler (Bill Hader) en Fleshlumpeater (Jemaine Clement) - te vangen die de menselijke wereld aanvallen. Vanaf 30 juni 2016 in de Nederlandse (3D) bioscoop en hieronder nogmaals de teaser:



NieuwsFilm

meest populair