POLL: De toekomst van 'Terminator'

POLL: De toekomst van 'Terminator'

Genisys lijkt klaar... Maar wat nu voor de (ooit zo) geliefde franchise?

In 1982 verscheen met van James Camerons The Terminator de eerste film in een franchise die heel wat fans heeft verzameld. Flink wat jaren later wisten Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong en Robert Patrick de filmreeks een definitieve status aparte te geven. Terminator 2: Judgment Day werd een wereldwijde hit en nog steeds zal de film prijken in de nodige Top 10's van filmliefhebbers. Daarna ging het echter volledig mis en opnieuw lijkt de filmreeks in een limbo... Tijd voor een POLL!

Afgelopen week werd zo goed als zeker bevestigd dat Paramount een punt zet achter de vervolgplannen op de sequelreboot Terminator Genisys, welke flink wat kritiek kreeg, maar ogenschijnlijk financieel nog redelijk presteerde. Eerder gebeurde dit in 2009. Terminator Salvation met namen als Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington en Bryce Dallas Howard moest een nieuwe reeks inluiden, maar daar kwam het nooit van.

Enkele jaren daarvoor was het nog Terminator 3: Rise of the Machines van Jonathan Mostow die een einde maakte aan de originele reeks. Tussen door verschenen nog twee seizoenen van de gefaalde tv-serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009).

Afgelopen week werd bekend dat Paramount de verschijningsdatum (19 mei 2017) voor het oorspronkelijke vervolg op Genisys heeft geschrapt. Ook het derde deel stond al gepland, voor 29 juni 2018. Deze datum lijkt nog in de boeken te staan, maar lijkt alles behalve zeker...

Succes met stemmen

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair