Video

Nieuw trailer derde 'Divergent'-film 'Allegiant'

De muur over!

door Bram de Groot om 14:41 in Video
Lionsgate heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de derde Divergent-film The Divergent Series: Allegiant, ook het vervolg op The Divergent Series: Insurgent uit 2015. De redelijk succesvolle reeks werd in 2014 gestart met Divergent en tot op heden werd er wereldwijd een kleine $600 miljoen opgehaald bij een gezamenlijk productiebudget van circa $200 miljoen. Na The Hunger Games en Twilight is het de succesvolste filmreeks van Lionsgate.

In de derde Divergent-film, opnieuw geregisseerd door Robert Schwentke (The Time Traveler's Wife, R.I.P.D.), zijn de belangrijkste rollen voor Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Jeff Daniels en Maggie Q. Vanaf 16 maart in de Nederlandse bioscoop.In Allegiant, welke alleen nog wordt opgevolgd door The Divergent Series: Ascendant (2017), moet Tris samen met Four ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt. Daar ontdekt ze de schokkende waarheid over de wereld die tijden geheim voor hen was.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

de1v3c1o

Avatar

Eerste film vond ik oké, tweede heb ik nog niet gezien, maar ik vond de trailer super slecht. Deze trailer vind ik ietsje beter dan de tweede.... maar spreekt me nog steeds niet aan.

Serafijn

Avatar

de1v3c1o "Eerste film vond ik oké, tweede heb ik nog niet gezien, maar ik vond de trailer super slecht. Deze trailer vind ik ietsje beter dan de tweede.... maar spreekt me nog steeds niet aan."
Ik vind de tweede film ook leuk en deze, samen met Hunger Games, t vaak floppende yapo genre overstijgen. leuke aan deze reeks is dat de drie films afzonderlijk best wel van elkaar verschillen. Je zit niet 3x naar hetzelfde stuk te kijken (zoals bv wel de eerste 2 hunger games films beide over de spelen gaan).

starbass

Avatar

Ik vind de Divergent films allebei beter dan de tweede Hunger games (de slechtste van de serie), dus ook wel benieuwd naar de derde film.

NieuwsFilm

meest populair