Twitteraars helpen Mark Ruffalo met het vinden van verloren spullen

Twitteraars helpen Mark Ruffalo met het vinden van verloren spullen

Van het weekend bracht winterstorm Jonas de Verenigde Staten een bezoekje.

Voor wie het nieuws niet in de gaten heeft gehouden: engeltjes zijn van het weekend royaal bezig geweest hun kussentjes uit te schudden in Amerika. In bepaalde steden zijn grote hoeveelheden sneeuw gevallen en acteur Mark Ruffalo zal er niet helemaal blij mee zijn geweest. Toen hij zaterdag op straat liep verloor de Avengers-acteur zijn mobiele telefoon en portemonnee. Hij reisde door New York.

Via Twitter besloot Ruffalo hulp in te schakelen, de 48-jarige Amerikaan hoopte dat één van zijn twee miljoen volgers meer informatie over deze kwestie bezat. Iets minder dan een kwartier later was zijn bericht al meer dan duizend keer gedeeld. "Wow, bedankt voor alle tips en het zoeken naar mijn telefoon," schreef hij. "Ik waardeer het echt."

Vier minuten later was het dan zover. "O mijn God! Het is allemaal teruggevonden! Dat was verdraaid snel. Nogmaals bedankt voor de hulp!" Twee zusjes, Amenaide en Catherine Brown, trotseerden samen met hun moeder de sneeuw toen ze Ruffalo's spullen half begraven aantroffen. Vader Peter onthulde later dat Mark bij hen langs was geweest om zijn geldbeurs, telefoontoestel en rijbewijs op te halen. Als beloning gaf hij de meisjes een biljet van honderd dollar. Daarnaast had hij beloofd een gesigneerde Hulk-foto op te sturen.




Dit was niet de eerste keer dat Ruffalo zijn portemonnee kwijtraakte. Twee jaar terug vond ene Ross McHale Ruffalo's geldbeurs terug in een taxi en besloot via sociale media hem op te sporen, niet wetende dat hij een acteur was. Actrice Jessica Chastain deed van het weekend ook beroep op haar volgers, zij het via Instagram. Ze meldde op zoek te zijn naar de hond van haar grootmoeder. De kleine viervoeter werd dezelfde dag nog herenigd met haar bazin.

NieuwsFilm

meest populair