'Spider-Man' reboot krijgt IMAX 3D release

'Spider-Man' reboot krijgt IMAX 3D release

Maar wordt er niet in opgenomen.

Als in 2017 de nieuwe reboot van Spider-Man uit komt, zal dat in IMAX 3D zijn. Dit werd vandaag bekend gemaakt door Josh Greenstein, voorzitter van de divisie binnen Sony die verantwoordelijk is voor de marketing en distributie van films. Ook Kevin Feige, baas van Marvel Studios en CEO Greg Foster van IMAX Entertainment spraken hierover.

De film zal digital bewerkt worden om in IMAX 3D uitgebracht te kunnen worden. In deze productie van regisseur Jon Watts speelt Tom Holland de rol van Peter Parker / Spider-Man. ”Er zijn zoveel aspecten van Spider-Man, waaronder de webslingerende actie, waar IMAX perfect voor is,” vertelde Greenstein. ”We hebben er vertrouwen in dat het publiek wereldwijd de film in IMAX zal willen zien.”

En Feige: ”Steeds weer levert IMAX ervaringen aan fans van superheldenfilms. Met de groeiende interesse in de nieuwe Spider-Man, zijn we blij dat IMAX zo vroeg getekend heeft voor dit uitgebreide release plan. Het wordt een geweldige manier voor het publiek wereldwijd om deze grote film te ervaren.”

En tot slot sprak ook Foster nog over de film die in juli 2017 in première gaat. ”De lange relatie van IMAX en Marvel en Sony begon al in 2002 met Spider-Man. Daarin werd toen een ultieme manier gevonden om fans naar de wereld van hun favoriete personages, waaronder Peter Parker, te brengen. Door weer samen met onze vrienden bij Marvel en Sony aan de nieuwste Spider-Man reboot te werken, kunnen we het publiek brengen waar ze om vragen: een must-see bioscoopavontuur in IMAX.”



NieuwsFilm

meest populair