Hugh Jackman over status 'Wolverine 3'

De verschijningsdatum van 2 maart 2017 lijkt onder druk te staan.

Acteur Hugh Jackman heeft tijdens het Sundance filmfestival een update gegeven over de status van Wolverine 3, de laatste film waarin de Australische acteur de rol vervult van Wolverine.

"We hebben een script. Twee dagen geleden kreeg ik de volledige versie, die echt bijna af is. En je kunt het zien aan de hoeveelheid baardgroei bij me. Dat geeft vast een hint. We zijn dichterbij dan je denkt," aldus Jackman over de stand van zaken van de superheldenfilm van James Mangold.

Op de vraag wanneer de opnames starten was Jackman nog niet heel duidelijk: "Ik heb nog geen vast datum. We hebben al verteld dat het mijn laatste is. Ik wil dat het perfect is. Op het moment dat ik weet dat het perfect is, dan bang, we gaan ervoor."

Mochten Jackman, Mangold en 20th Century Fox de geplande verschijningsdatum van 2 maart 2017 willen halen, dan moeten de camera's snel gaan draaien. Het lijkt er echter op dat de derde Wolverine wel eens uitgesteld wordt tot 26 mei 2017, de oorspronkelijke datum van het gecancelde Fantastic Four 2. Dan kan het reeds uitgestelde Gambit waarschijnlijk de plek van Wolverine 3 overnemen.



NieuwsFilm

meest populair