"James Cameron moet 'Terminator' redden"

"James Cameron moet 'Terminator' redden"

De stekker er helemaal uittrekken is ook een goede optie.

Met de POLL van verleden week keken we naar de Terminator-franchise, in 1984 met The Terminator gestart door filmmaker James Cameron. We vroegen hoe de geliefde franchise verder moet na de opnieuw gefaalde herlancering met de sequelreboot Terminator Genisys. Hieronder de uitslag.

De optie 'Rechten terug naar James Cameron (en hopen op een slimme zet, ooit...)' kreeg de meeste steun, met maar liefst 44 procent van bijna 1.100 stemmen.

De rechten vloeien in 2019 terug naar Cameron. Wat er dan gebeurt valt niet te zeggen. Het zou kunnen dat Cameron een jonge filmmaker een kans gunt. Aan de andere kant zou hij de franchise ook zomaar op de plank kunnen laten liggen. Het betekent sowieso dat Sony Pictures in 2018 wel een film moeten laten verschijnen, mogen ze dit nog willen.

De optie 'Gewoon helemaal mee stoppen!' kreeg met 31 procent ook de nodige stemmen. Een nog steeds groot aantal stemmen (18%) belandden bij 'Terminator Genisys 2 in 2018', wat aangeeft dat niet iedereen de film een zwakke herintroductie vond. Een nieuwe reboot (3%) en een tv-serie (2%) waren weinig in trek.



NieuwsFilm

meest populair