Makers 'Starry Eyes' aan de slag met 'Mama 2'

Makers 'Starry Eyes' aan de slag met 'Mama 2'

En Jessica Chastain zal hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren.

Universal denkt de juiste personen te hebben gevonden om een vervolg te maken op de zeer succesvolle horror Mama, dat met een budget van 15 miljoen dollar het negenvoudige wist binnen te halen. Ze zijn met twee mannen in gesprek, Kevin Kolsch en Dennis Widmyer. Zij maakten voorheen Starry Eyes. Mocht de filmstudio hen aanstellen dan zullen ze het huidige scenario herschrijven en verfilmen.

Het origineel uit 2013 draaide om twee meisjes die vijf jaar lang spoorloos verdwenen waren en plotseling in een boshut opdoken. Ze worden geadopteerd door hun oom (Nikolaj Coster-Waldau) en zijn vriendin (Jessica Chastain), maar iets lijkt niet in orde. De meisjes maken verwijzingen naar een onbekende entiteit die ze mama noemen. En in de nacht vinden er spookachtige zaken plaats.

De horror is geregisseerd door Andrés Muschietti, die ook de korte film maakte waarop de volledige speelfilm is gebaseerd. Guillermo del Toro was één van de producenten. Er is niet vermeld of hij zal terugkeren. Volgens TheWrap zal de productie in ieder geval verder gaan zonder Jessica Chastain.



NieuwsFilm

meest populair