Vin Diesel onthult premièredata 'Fast & Furious 8' en '9'

Vin Diesel onthult premièredata 'Fast & Furious 8' en '9'

In 2017, 2019 en 2021 gaan de avonturen van Dominic Toretto verder.

Nu Fast & Furious 7 de franchise naar nieuwe hoogten bracht, met een box office opbrengst van 1,5 miljard dollar, lijkt de weg nooit op te houden. Vin Diesel, de grote man achter de franchise, heeft via Instagram onthuld wanneer delen 9 en 10 uit zullen komen. Fast and Furious 9 gaat op 19 april 2019 in première en deel tien op 2 april 2021.

De achtste film in de franchise moet uiteraard nog uitkomen. Die zal vanaf 14 april 2017 in de bioscopen draaien en wordt geregisseerd door F. Gary Gray. De bedoeling is om met de film een gloednieuwe trilogie te lanceren, die dus pas in 2021 afgesloten wordt. Daarmee zal het verhaal van de franchise echter niet voorbij zijn, want Universal heeft plannen voor spin-offs en prequels. Zo zou Dwayne Johnson al jaren een eigen film krijgen.

De opnames van de achtste film in de franchise vinden in de VS plaats in New York en Atlanta en zouden verder in Rusland en IJsland plaatsvinden. Hieronder de foto van Diesel, met een nieuwe tagline: 2 Decades. 10 Films. 1 Saga..




NieuwsFilm

meest populair