Rose McGowan gaat van Davey Detail scheiden

Rose McGowan gaat van Davey Detail scheiden

Ze waren drie jaar bij elkaar.

Begin deze week heeft Charmed-actrice Rose McGowan scheidingspapieren ingediend te Los Angeles. De 42-jarige Amerikaanse wil van haar man af, Davey Detail. Vele roddelwebsites hebben de wettelijke documenten al in hun bezit, daaruit valt te halen dat de twee al sinds mei vorig jaar uiteen zijn. Omdat het huwelijk niet te redden valt, of simpelweg het niet waard is, plaatst McGowan op deze manier een punt achter hun relatie.

McGowan en Detail gingen uit sinds 2012, raakten verloofd medio 2013 en trouwden drie maanden later. Als reden heeft de actrice het welbekende "onoverbrugbare verschillen" aangegeven. Daarnaast verzoekt ze de rechter om smeekbedes inzake partneralimentatie af te keuren. McGowan zou 18 miljoen dollar waard zijn. Denkelijk heeft ze dat voor de zekerheid gedaan, want de papieren geven aan dat de oud-geliefden tot een schikking willen komen.

Davey Detail is een 33-jarige beeldende kunstenaar, wiens werk in kunstgalerijen vertoond is. Voorheen is Rose McGowan verloofd geweest met Marilyn Manson en Planet Terror-regisseur Robert Rodriguez.



NieuwsFilm

meest populair