Compleet nieuwe trailer 'The Jungle Book'!

Compleet nieuwe trailer 'The Jungle Book'!

We horen onder meer de beer Baloo, ingesproken door Bill Murray.

Tijdens de Super Bowl 50 verscheen al de tv-spot, maar Walt Disney vond het klaarblijkelijk een slimme zet om ook een compleet nieuwe trailer van The Jungle Book vrij te geven. Check deze hieronder!

In de CG/live action-film van Iron Man-regisseur Jon Favreau wordt gefocust op het jongetje Mowgli (Neel Sethi) die opgroeit in het oerwoud. Daar krijgt hij te maken met allerlei dieren, waaronder de orang-oetang King Louie (Christopher Walken), de python Kaa (Scarlett Johansson), de tijger Shere Khan (Idris Elba), de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de beer Baloo (Bill Murray). Onder meer de laatste horen we praten in onderstaande beelden.

Vanaf 20 april draait The Jungle Book in de Nederlandse (3D) bioscoop,



In The Jungle Book ontmoeten we het jongetje Mowgli, die is grootgebracht door wolven. De tijger Shere Khan heeft het echter niet zo op mensen en jaagt Mowgli uit het jungle. Samen met de panter Bagheera en de beer Baloo beleeft Mowgli vervolgens allerlei avonturen en ontmoeten ze andere dieren, waaronder de hierboven afgebeelde python Kaa en orang-oetang King Louie. En nog een poster:



NieuwsFilm

meest populair