'Creed' laatste film met Rocky volgens Sylvester Stallone

'Creed' laatste film met Rocky volgens Sylvester Stallone

Acteur ontving prijs op het Santa Barbara Film Festival.

Sylvester Stallone was te gast op het Santa Barbara Film Festival waar hij de Montecito Award in ontvangst mocht nemen en uiteraard werd hem daar een en ander gevraagd over de film Creed, waar Stallone een Oscarnominatie voor heeft gekregen. De acteur dacht echter niet zelf nog een keer in de huid van Rocky te kruipen.

"Ik heb daar hele tegenstrijdige gevoelens over," zei de acteur. "Ik heb het gevoel dat Rocky dat Rocky aan het einde van de film als hij met de hulp van de jonge man de treden weet te beklimmen en hij zegt "From here, you can see your whole life" dat dit alles samenvat. Ik weet niet hoeveel verder je Rocky nog kan ontwikkelen."

Stallone zag Creed als een full circle ervaring. Ook stond hij stil bij de reden, dat het verhaal van Rocky en het personage mensen nog steeds aanspreekt. “Net wanneer je denkt dat je alles op een rij hebt, gebeurt er iets. Dat noemen we het leven," zei de acteur over de boodschap van de film. Ook was hij erg te spreken over de manier waarop Ryan Coogler het verhaal nieuw leven had ingeblazen. "Hij maakte het fris," zei Stallone. "Hij maakte het eigen. Ik had dit nooit zelf kunnen doen."



NieuwsFilm

meest populair