Algemeen

[UPDATE] Keira Knightley treedt mogelijk ook op in drama 'Collateral Beauty'

Film met Will Smith, Helen Mirren en Edward Norton zal misschien op 'Inside Out' lijken.

door Rik Timmer om 14:43 in Algemeen
David Frankel's drama Collateral Beauty breidt wellicht verder uit, nadat Edward Norton, Naomie Harris en Michael Peña zich bij de voorheen aangestelde Will Smith en Helen Mirren hebben toegevoegd. Het blijkt dat de Engelse actrice Keira Knightley in gesprek is om de rol te vervullen waarvoor Rooney Mara eertijds in beeld kwam.

Will Smith zal zich voordoen als een uitvoerende kracht in de reclamewereld van New York. Hij wordt het slachtoffer van een persoonlijke tragedie. Zijn collega's trachten de terneergeslagen dagen tot een halt toe te roepen met gebruikmaking van een buitengewoon plan. Wat ze hebben beraamd en uitgevoerd boekt succes, maar niet op de manier die zij in gedachten hadden.

Volgens The Tracking Board zal het drama in enige mate op Pixar's Inside Out lijken, drie van de rollen belichamen namelijk de Liefde, de Dood en de Tijd. Knightley is in gesprek om de Liefde vorm te geven. Het verhaal is afkomstig van Allan Loeb. Het filmen gaat binnenkort starten, de makers hebben aangegeven Collateral Beauty nog dit jaar uit te willen brengen. Namelijk op 16 december, tegelijkertijd met Rogue One: A Star Wars Story.

Update: The Hollywood Reporter zegt dat Kate Winslet ook in gesprek is. Het zou om de rol gaan waar Rachel McAdams gesprekken voor voerde.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Dit is een zeer goede cast! Ik keek hier al naar uit maar nu zelfs nog meer! :Y

nieuwslaatste nieuws

meest populair