Eerste (Nederlandstalige) trailer Illumination Entertainments 'Sing'

De makers van de Despicable Me-films maken van Matthew McConaughey een koalabeertje.

Eind dit jaar verschijnt van Universal Pictures en Illumination Entertainment de animatiefilm Sing. De film van regisseur Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) bevat een enorme lading bekende stemmen, met onder meer die van Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton en Tori Kelly.

Van Illumination Entertainment krijgen we binnenkort overigens nog een niet-Despicable Me-titel: The Secret Life of Pets. Het muzikale Sing moet op 14 december in de Nederlandse (3D) bioscopen verschijnen, ook met een Nederlandstalige versie.





In Sing ontmoeten we de ooit zo succesvolle koala Buster Moon (McConaughey) die nu een theater runt. Buster is een optimist en doet er alles aan om zijn theater te behouden. En dan komt er nog één kans voorbij om zijn levenswerk nieuw leven in te blazen: een 's werelds grootste zangwedstrijd. Onder meer een muis, een jonge olifant, een overbelaste big, een gangster gorilla en een punk-rock stekelvarken melden zich aan.

NieuwsFilm

meest populair