Werktitel 'Star Wars: Episode VIII' bekend: 'Space Bear'

Werktitel 'Star Wars: Episode VIII' bekend: 'Space Bear'

Maar wat zou de officiële titel worden?

Via een Tweet van actrice Carrie Fisher (Leia) is de werktitel van Star Wars: Episode VIII onthuld. Op de foto zien we namelijk een filmstoel met daarom de tekst 'Space Bear Episode VIII'. In het logo zit ook een beertje verwerkt.

Werktitels worden eigenlijk aan alle grote Hollywood-films gehangen. Deze titels eindigen zelden tot nooit op het uiteindelijke affiche. Voor Rian Johnson Episode VIII is het uiteraard uitgesloten dat 'Space Bear' de opvolger wordt van Star Wars: The Force Awakens.



Eerdere werktitels van Star Wars-films zijn 'Blue Harvest' voor Return of the Jedi. Deze kreeg van George Lucas zelfs de tagline 'Horror beyond imagination.' Volgens eerdere berichten zou The Force Awakens de werktitel 'AVCO' hebben gehad en het aanstaande Rogue One zou tijdens de productie bekend staan als 'Lunak Heavy.'

Het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voor we de daadwerkelijke titel voor VIII te horen krijgen. De film verschijnt namelijk pas in december 2017 in première. De opnames zijn al wel van start gegaan. Welke titel denk jij dat Episode VIII krijgt? Op het web gaan titels voorbij als The First Order Rises (of Rise of the Order), Path of the Jedi, The Knights of Ren en uiteraard nog veel meer.

NieuwsFilm

meest populair