Christian Bale opnieuw samen met regisseur Scott Cooper voor 'Hostiles'

Christian Bale opnieuw samen met regisseur Scott Cooper voor 'Hostiles'

De heren werkten eerder samen aan de misdaadfilm Out of the Furnace (2013).

Na de misdaadfilm Out of the Furnace uit 2013 gaat Christian Bale nogmaals samenwerken met regisseur Scott Cooper. Volgens Variety gaat het duo aankomende zomer aan de slag met het drama Hostiles, waarin Bale een soldaat speelt die erom bekend staat dat hij een hekel heeft aan indianen. Het is 1982 en hij staat op het punt om met pensioen te gaan, maar er staat hem nog één klus te wachten.

Ironisch genoeg moet hij een op sterven liggende Cheyenne-opperhoofd en diens gezin terugbrengen naar de stam waar ze vandaan komen. Tijdens hun reis van Nieuw-Mexico naar Montana stuiten de heren op een jonge weduwe wier familie is vermoord. Ongeacht hun onderlinge frictie bundelen de soldaat en de indiaan hun krachten om de reis te overleven en hun medereizigers te beschermen tegen vijandige Comanche-stammen.

Bale is momenteel in de race voor een Oscar vanwege zijn bijrol in The Big Short (2015). De acteur werd eerder genomineerd voor zijn rollen in American Hustle (2013) en The Fighter (2010) en in het laatste geval leverde dat hem ook daadwerkelijk een gouden beeldje op.



NieuwsFilm

meest populair