Mila Kunis en Kristen Bell bidden voor Kanye West's geldproblemen

Mila Kunis en Kristen Bell bidden voor Kanye West's geldproblemen

En Deadpool neemt de zanger ook op de hak.

Kanye West is een eigenaardig typetje dat het dikwijls klaarspeelt om mensen tegen zich te keren. Hoewel de 38-jarige zanger succesvol in de muziekwereld is, komt hij bij wijlen opeens vanuit het niets met een opmerkelijke uitbarsting of nieuwtje. Zo vernamen we een week terug dat hij 53 miljoen dollar in schulden heeft en Facebook-oprichter Mark Zuckerberg om één miljard vroeg. Om in zijn ideeën te investeren, vanzelfsprekend.

West schreef op Valentijnsdag via Twitter naar Zuckerberg: "Ik weet dat het je verjaardag is, maar kan je me alsjeblieft morgen opbellen?" Gevolgd door twee individuele berichten: "Mark, ik vraag je publiekelijk om hulp. Investeer één miljard dollar in de ideeën van Kanye West." Zuckerberg, geboren in mei, vond dit vermoedelijk ook maar vreemd, want hij likete het volgende Facebook-bericht van ene Steven Grimm: "Lieve Kanye West, als je de president-directeur van Facebook om één miljard dollar vraagt, moet je dat misschien niet via Twitter doen."

Actrices Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn hebben onlangs aangetoond de zanger te steunen, zij het cynisch. De dames, die momenteel bezig zijn met de opnames van Bad Moms, plaatsten de onderstaande foto met de tekst: "Op de set, bidden voor Kanye." De komedie draait om een drietal moeders die de lasten van het moederschap links laten liggen en voor zichzelf de bloemetjes buitenzetten.



De geldproblemen van West is niet het enige vreemde dat onderlaatst voorbijkwam. De zanger was op de 13e van februari een muzikale gast in de 800ste aflevering van Saturday Night Live. Achter de schermen barstte hij los en dat werd vastgelegd. Het audio fragment is hier te beluisteren. Zoals je hoort haalt hij uit naar zangeres Taylor Swift en noemt zichzelf invloedrijker dan kunstenaar Pablo Picasso, de apostel Paulus en wijlen regisseur Stanley Kubrick. Dit bracht de hier beneden geplaatste komische nabootsing voort, uitgevoerd door Ryan Reynolds als Deadpool. Ook de huurling acht zichzelf een grote jongen nu zijn film succesvol ontvangen is.




NieuwsFilm

meest populair