Opnames 'Transformers 5' in Londen en Detroit

Opnames 'Transformers 5' in Londen en Detroit

Alleen Mark Wahlberg en Peter Cullen hebben tot nu toe getekend voor de film.

Toen Transformers: Age of Extinction in 2014 uitkwam, vormde die film een lichte reboot van de franchise. Regisseur Michael Bay was gebleven, evenals de Transformers, maar er waren drie nieuwe menselijke hoofdpersonen, gespeeld door Mark Wahlberg, Nicola Peltz en Jack Reynor. Binnenkort gaan de opnames van Transformers 5 van start en uit een casting call blijkt waar die plaats zullen vinden. Daarnaast onthult het geheel iets over de cast.

Paramount Pictures laat delen van de opnames plaatsvinden in Detroit en Londen. Het zou kunnen dat de film zich daarmee ten dele af gaat spelen in Hong Kong, want ook Age of Extinction speelde zich daar af, maar werd opgenomen in en rond Detroit. Verder leren we uit de aankondiging dat tot nu toe enkel Wahlberg en Peter Cullen voor de film getekend hebben.

Wahlberg keert dus weer terug als uitvinder Cade Yeager en Cullen als Optimus Prime. Laatstgenoemde vertrok aan het einde van Age of Extinction nog op een zoektocht in de ruimte naar de makers van de Transformers. Vermoedelijk laat Transformers 5 meer zien van die zoektocht, gezien eerdere woorden van onder meer scenarist Akiva Goldsman. Hij liet al weten dat de film zich meer in de ruimte af zou gaan spelen.

Of ook acteurs Reynor en Peltz terugkeren voor de vijfde film in de franchise is nog niet zeker, maar het lijkt wel erg waarschijnlijk. Hun personages speelden een belangrijke rol in de vierde film en Peltz speelt de dochter van het personage van Wahlberg. Vermoedelijk leren we snel meer over de film, want deze zal al op 23 juni 2017 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair