Paz de la Huerta's 55 miljoen dollar rechtszaak oogst video

Paz de la Huerta's 55 miljoen dollar rechtszaak oogst video

Ze blijkt echt door een ambulance te zijn geraakt tijdens de opnames van 'Nurse 3-D.'

Juli 2015 besloot actrice Paz de la Huerta de makers van Nurse 3-D aan te klagen. De horrorfilm was even onsuccesvol als een afschuwelijk ervaring. Niet alleen bracht de prent weinig op, ook liep de 31-jarige Amerikaanse letsel op wegens een te snel rijdende ambulance. De la Huerta eist 55 miljoen dollar en haar zaak ziet er positiever uit, nu er een video is opgedoken van het ongeval met het voertuig. Bekijk hem hieronder, ze wordt aangereden na één minuut.

De video is gemaakt tijdens de opnames die in 2011 plaatsvonden, het wordt nu als bewijsmateriaal gebruikt. Het aanzienlijke bedrag dat de actrice van Lionsgate en de makers verlangt komt niet enkel voort wegens het oplopen van letsel, ook zou de film zo slecht zijn dat haar carrière naar de knoppen is. Daarnaast zou er een andere persoon ingehuurd zijn om haar stem opnieuw in te spreken tijdens de postproductie.



De aanrijding bezorgde haar een gebroken stuit en schade aan de ruggengraat. Volgens de papieren die ze heeft ingediend moest ze daarom haar carrière op pauze drukken, om meer dan twintig ingrepen te ondergaan. De werknemerscompensatie die ze achteraf kreeg heeft ze aan het corrigeren van de verwondingen uitgegeven. "Steeds pijn lijden was geen optie om mee te leven en ik kreeg geen hulp van familie," meldt de la Huerta. "Dus heb ik al het geld dat ik verdiende aan operaties besteed. Nu is het tijd dat zij betalen."



NieuwsFilm

meest populair