Eerste details over Blu-ray 'Star Wars: The Force Awakens'

Verwacht veel featurettes en niet al teveel verwijderde scènes.

Vanaf 16 april is Star Wars: The Force Awakens verkrijgbaar op Blu-ray en Dvd. Er is nog weinig bekend over wat erop zal komen te staan, maar de site StarWarsNewsNet lijkt eerste details te hebben. Editor Mary Jo Markey onthulde dat er niet veel verwijderde scènes op zullen staan. Verder heeft een Zweedse website enkele details rond mogelijke featurettes.

Eerst echter de verwijderde scènes. ”Het zijn er niet veel. Er is er eentje met Harrison Ford, eentje met Rey, maar er zijn er echt niet veel,” vertelde Markey. ”Ik denk dat er misschien zeven of acht zijn.” Echte onthullingen hoef je ook niet te verwachten van die scènes. Eerder vertelde mede-editor Maryann Brandon nog: ”Ik denk eerlijk gezegd dat wat er in de film zit, precies is wat er in moet zitten en wat er niet in zit, is wel leuk, maar niet noodzakelijk.”

De Zweedse site CDON.com heeft verder de Blu-ray online gezet, waarbij ook de volgende featurettes genoemd worden.

Secrets Of The Force Awakens: A Cinematic Journey
The Story Awakens: The Table Read
Building BB-8
Crafting Creatures
Blueprint of a Battle: The Snow Fight
The Visual Magic Of The Force
John Williams: The Seventh Symphony
Deleted Scenes
Force For Change

De Blu-ray set zou volgens sommige andere berichten bestaan uit drie schijven, waarvan twee Blu-rays en een Dvd. Waarschijnlijk staat de film op een van de Blu-rays en op de Dvd. De andere Blu-ray zou dan voor de featurettes zijn. Vermoedelijk volgt snel meer informative\e.



NieuwsFilm

meest populair