Irrfan Khan gaat samenwerken met regisseur Farooki

Irrfan Khan gaat samenwerken met regisseur Farooki

Farooki is een van de prominente leden van de avand garde filmbeweging uit Bangladesh genaamd Chabial.

Irrfan Khan, die eerder te zien was in Life of Pi, zal de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Sarwar Farooki genaamd No Bed of Roses. De film zal zowel in het Bengaals als het Engels gemaakt worden.

Nusrat Imroz Tisha zal naast Khan te zien zijn. Zij was eerder te zien in Farooki’s film Third Person Singular Number, dat de inzending van Bangladesh voor de Oscars vormde van 2011. Daarnaast speelde ze mee in zijn film Television dat in 2014 de inzending vormde van de Oscars voor Bangladesh.

Het is de bedoeling dat filmen eind maart van start zal gaan in Bangladesh. Volgens Farooki wordt de film een familieverhaal over verlies en jezelf weer oppakken. "In dit verhaal ontdekken twee families de echte waarde van liefde," vertelde hij aan Variety. "Als het hoofd van die families komt te overlijden. De dood ontneemt niet alleen maar, het kan ook iets teruggeven."

Farooki is een van de prominente leden van de avand garde filmbeweging uit Bangladesh genaamd Chabial. Zijn film Television won in 2013 bij de 2013 Asia Pacific Screen Awards de juryprijs.



NieuwsFilm

meest populair