J.J. Abrams over lot [...] in 'Star Wars: The Force Awakens'

J.J. Abrams over lot [...] in 'Star Wars: The Force Awakens'

Let op: spoilers!

Er zullen weinig mensen zijn die Star Wars: The Force Awakens niet gezien hebben, maar we waarschuwen toch even voor spoilers. Dit bericht gaat over een belangrijke scène in de film, die niet verklapt mag worden als je de film nog niet gezien hebt. Na onderstaande afbeelding zullen we het daarover hebben.



Het draait natuurlijk allemaal om het moment waarop Kylo Ren (Adam Driver) zijn vader, Han Solo (Harrison Ford) vermoordt. In een interview met Fandango vertelde regisseur J.J. Abrams over de dood van het personage en de reactie van Ford daarop. ”Hij begreep het. Hij begreep waarom het zo krachtig was. En ik denk dat het deels komt doordat Harrison zelf – Han, het personage – zoveel nog voor zich heeft liggen. Zoveel leven en strijd en avontuur. Dit was het juiste moment om dit te doen.”

Abrams had sterk het gevoel dat er geen ander moment was. ”Als we het gevoel zouden hebben dat het personage tegen het einde van zijn dagen zou zitten, was het niet zo krachtig geweest. Wat het zo potentieel betekenisvol gemaakt heeft, is niet alleen wie het deed en hoe het gebeurde, maar ook dat het zo’n belangrijk personage is dat aan zijn einde komt. Ik moet ook zeggen dat Harrison altijd zei dat hij wist dat Han een bepaald doel nodig heeft en dat is wat hij wilde doen.”

The Force Awakens komt in april uit op Dvd en Blu-ray.



NieuwsFilm

meest populair