Video

Oorlog in promo 'X-Men: Apocalypse'

En nog veel meer materiaal!

door Jim Pedd om 12:48 in Video
Er is een gloednieuwe promo vrijgegeven voor Bryan Singers X-Men: Apocalypse. Verder hebben we drie foto's van de film én kunnen we melden dat er op dit moment pick-ups plaatsvinden. Dat houdt in dat shots die er bijvoorbeeld niet goed uit zagen opnieuw gemaakt worden en dat er wat kleine extra dingen opgenomen worden.

De release van de film komt al snel dichterbij, herinnert de spot ons even met het statement dat het nog drie maanden duurt tot "enkel de sterken" overleven. Maar als het aan de X-Men ligt is dat niet het geval. "Laten we ten strijde trekken" zegt Jennifer Lawrence's Mystique. Daarnaast zien we een reeks actieshots van onder meer Quicksilver (Evan Peters), Angel (Ben Hardy), Cyclops (Tye Sheridan) en Psylocke (Olivia Munn). Als 'schurk' is er ook nog een beeld van Magneto (Michael Fassbender) die dingen kapot aan het maken is en we horen Apocalypse (Oscar Isaac) zeggen dat hij alles wil vernietigen wat de mensheid opgebouwd heeft. Dat hieronder in de korte spot.Dan is er onderstaande video van achter de schermen waarop we Singer op een nogal regenachtige set zien staan.

Pick up day. #XMen #xmenapocalypse

Een video die is geplaatst door Bryan Singer (@bryanjaysinger) op
Verder liet actrice Olivia Munn een beeld zien van de achterkant van haar (behoorlijk strakke) kostuum.

See ya in 3 months. ⚔💜 5-27-16 #xmen #apocalypse

Een foto die is geplaatst door Olivia Munn (@oliviamunn) op
En zijn er nog twee (lage resolutie) promo-afbeeldingen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Serafijn

Avatar

Mijn 2 favorieten in 1 film: Psylocke en (arch)Angel. Kan m'n pret niet op. Zeker niet nadat Psylocke in The last Stand redelijk anoniem werd verneukt, en Angel ook maar matig was. Ziet er goed uit!

Masterbrain

Avatar

Het enige wat je te zien krijgt als de auto door tween word gesneden zijn de borsten , konden ze niet meer inzoomen.

:P

Iammovies

Avatar

In welke scene kwam ze dan voor in the last stand?

Spot ziet er goed uit! Heb er zin in 😋

YOLO

Avatar

Iammovies "In welke scene kwam ze dan voor in the last stand?
"

Mag duidelijk zijn dat het de dame is met paars haar.
afbeelding.

Iammovies

Avatar

YOLO "Mag duidelijk zijn dat het de dame is met paars haar.
afbeelding."Ja, nu je het zegt. Zo heb ik haar nooit bekeken eigenlijk.
Dat komt voornamelijk omdat er een moment in de film zit dat ze door een muur loopt (net als Kitty). de scene vlak voordat Arclight en Quill de vader van Angel over de railing willen gooien.

Spider-fan

Avatar

Eigenlijk te veel superhelden films komen er op neer dat er steden gesloopt worden. Zou er nooit iets anders mee te doen zijn? In Age of Ultron werd een stad compleet opgetild, het was in ieder geval een keer een beetje anders.

Serafijn

Avatar

Iammovies "Ja, nu je het zegt. Zo heb ik haar nooit bekeken eigenlijk.
Dat komt voornamelijk omdat er een moment in de film zit dat ze door een muur loopt (net als Kitty). de scene vlak voordat Arclight en Quill de vader van Angel over de railing willen gooien."
In de comics heeft Psylocke op een gegeven moment de gave om met schaduwen te versmelten en zo te "teleporteren". Die hebben ze in de film gezet.

Ze wordt ook niet Psylocke genoemd in de film, maar ze is het (helaas) wel volgens de verhalen en interviews etc. Erg jammer om dat personage zo te behandelen. Blij dat ze een herkansing krijgt nu!

NieuwsFilm

meest populair