Eerste synopsis 'Power Rangers'

Eerste synopsis 'Power Rangers'

De opnames van de reboot gaan van start.

Lionsgate heeft bekend gemaakt dat de productie van Dean Isrealite’s Power Rangers van start is gegaan. In de aankondiging zat ook een synopsis voor de film van scenarioschrijvers John Gatins, Burk Sharpless en Matt Sazama verborgen. De film heeft hoofdrollen voor Elizabeth Banks als schurk Rita Repulsa en de nieuwe Power Rangers worden gespeeld door Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G en Ludi Lin.

De film volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove – en de wereld – op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Power Rangers moet op 23 maart 2017 in première gaan. Hieronder een afbeelding van het nieuwe team. Het beeld is overigens van achter de schermen, de groep ging recent samen uit en onderstaande foto is daar het bewijs van.



NieuwsFilm

meest populair