Adam McKay en Will Ferrell maken 'The Hustlers at Scores'

Adam McKay en Will Ferrell maken 'The Hustlers at Scores'

Naar een New York Magazine-artikel over strippers die geld van hun (rijke) klanten aftroggelen.

Gloria Sanchez Productions heeft de filmrechten van een artikel in handen gekregen dat geschreven is door Jessica Pressler van New York Magazine. Het stuk, getiteld The Hustlers at Scores, werd eind december geplaatst en maakte enkele topfiguren in Hollywood benieuwd naar een verfilming. Een aantal van hen zijn acteur Will Ferrell en regisseur Adam McKay. Zij zullen de onderneming produceren.

Het complete artikel is hier te lezen. Zoals bovenaan staat wordt het verhaal omschreven als een modern Robin Hood verhaal, alleen dan met strippers. Zij stelen namelijk geld van mannen die de erotische danseressen rijk, walgelijk en zielig achten. De mannen worden in een stripclub 'gemarkeerd', naar hotels gelokt en daarna gedrogeerd. Vervolgens maken de strippers uitgebreid nut van de credit cards die ze vinden. De vrouwen die door Pressler geïnterviewd zijn menen dat al hun slachtoffers welvarende, weerzinwekkende eikels en viespeuken waren.

De producenten hopen vaart in het project te zetten, momenteel zijn ze op zoek naar een actrice die de cast leidt en een geschikte schrijver. Gloria Sanchez Productions (Tammy, Welcome to Me) gaf onlangs aan zich op films te focussen die merendeels om vrouwen draaien. Adam McKay won afgelopen zondag een Oscar voor Best Adapted Screenplay met The Big Short en Will Ferrell is momenteel te zien in Zoolander 2.



NieuwsFilm

meest populair