'No Exit': Josh Brolin en Miles Teller worden brandweermannen

'No Exit': Josh Brolin en Miles Teller worden brandweermannen

Waargebeurd verhaal over een grote Amerikaanse bosbrand uit 2013, die vele levens eisten.

Eind januari ontdekten we dat regisseur Joseph Kosinski zich de komende tijd bezig gaat houden met een dramafilm die het waargebeurde verhaal vertelt over een grote bosbrand. De film, No Exit, heeft inmiddels twee nieuwe castleden verwelkomd. Het gaat om Josh Brolin (Hail, Caesar!) en Miles Teller (Whiplash).

De vuurzee ontstond dicht in de buurt van het plaatsje Yarnell, dat in de Amerikaanse staat Arizona ligt. Het kwam tot stand door een blikseminslag en 600 brandweermannen werden ingeschakeld om de brand te bestrijden die een hitte van 1000 graden behaalde.

No Exit zal om de 20 leden van de Granite Mountain Hotshots draaien, een groep brandweermannen die gespecialiseerd zijn in natuurbranden. Zij werden medio 2013 eropuit gestuurd om de brand in te dammen, wat uiteindelijk slaagde na een periode van twee weken. Het gevecht kostte hen veel, van de 20 mannen was er maar één overlevende. De slachtoffers kwamen vast te zitten omdat de wind steeds meer toenam.

De film is geschreven door Ken Nolan (Black Hawk Down) en wordt geproduceerd door Black Label Media (Sicario) en Conde Nast Entertainment (Army of One). Momenteel bezit de film nog geen film- of releasedatum. Eerdere berichten kondigden aan dat de camera's deze zomer aangezet zouden worden.



NieuwsFilm

meest populair