De vijf Power Rangers op eerste officiële foto 'Power Rangers'

De vijf Power Rangers op eerste officiële foto 'Power Rangers'

En wat mogen we van de nieuwe Power Rangers-outfits verwachten?

Volgend jaar krijgen we een nieuwe film rond de 'Mighty Morphin Power Rangers' te zien. De opnames zijn ondertussen gestart en via Entertainment Weekly krijgen we eerste officiële foto voor de tiener-superheldenfilm van de studio's Lionsgate en Saban Brands en regisseur Project Almanac-regisseur Dean Israelite.

In het magazine sprak regisseur Israelite ook over de nieuwe outfits: "We hebben onszelf er echt toe gezet om andere superheldenkostuums te maken dan de kostuums die al te zien zijn in andere films. Een verschil is dat het niet echt pakken zijn, het zijn pakken die zich vormen op de lichamen van onze kinderen, dus ze hebben al een metafysische kwaliteit."

In de reboot Power Rangers zien we uiteraard weer de gekleurde helden voorbijkomen. Hieronder ze je de acteurs die gestalte geven aan de personages, met van links naar rechts RJ Cyler (Billy Cranston / The Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly Hart / The Pink Ranger), Ludi Lin (Zack Taylor / The Black Ranger), Becky G. (Trini Kwan / The Yellow Ranger) en Dacre Montgomery als Jason Lee Scott a.k.a.The Red Ranger. Ze nemen het op tegen de franchise-slechterik Rita Repulsa, gespeeld door Elizabeth Banks (The Hunger Games, Pitch Perfect).

Klik voor een vergroting

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/4de5523.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair