Schietgrage Keanu Reeves in trainingsvideo 'John Wick: Chapter 2'

Schietgrage Keanu Reeves in trainingsvideo 'John Wick: Chapter 2'

De sequel moet over ruim een jaar in de bioscopen draaien.

We zijn nog bijna een jaar verwijderd van de release van John Wick: Chapter Two (exacte Nederlandse releasedatum onbekend), maar dat heeft Taran Tactical er niet van weerhouden om een trainingsvideo van een schietgrage Keanu Reeves, die zich momenteel voorbereid op de rol, vrij te geven. Je kunt deze video hieronder bekijken.

Naast Reeves titulaire huurmoordenaar, keren ook de personages Winston (Ian McShane), Aurelio (John Lequizamo), hotelmanager Charon (Lance Reddick), Jimmy (Tom Sadowski) en Wicks overleden vrouw Helen (Bridget Moynahan). Nieuwe toevoegingen zijn Morpheus himself, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Ricardo Scamarcio, Peter Stormare en Common, die de grote schurk speelt in de film.

John Wick: Chapter Two wordt geregisseerd door Chad Stahelski, die het eerste deel mede regisseerde. Scenarist Derek Kolstad keert daarnaast ook terug voor de sequel, die wordt uitgebracht door Lionsgate's Summit Entertainment en geproduceerd wordt door Thunder Roads Basil Iwanyk. Laatstgenoemde produceerde ook het eerste deel. De eerste John Wick kostte slechts 20 miljoen dollar, maar bracht wereldwijd 86 miljoen dollar in het laatje. Daarnaast deed de film het ook uitstekend op dvd en Blu.



NieuwsFilm

meest populair