Cross-over '23 Jump Street-Men in Black' wordt werkelijkheid

Cross-over '23 Jump Street-Men in Black' wordt werkelijkheid

De opnames starten waarschijnlijk al snel; regisseur in overleg.

Het was al even bekend dat Sony Pictures een cross-over wil realiseren tussen de 21 Jump Street en Men in Black-reeksen. Ondanks dat dit heel onwaarschijnlijk klonk, lijkt dit project opeens heel serieus.

Volgens bronnen van Variety is James Bobin (The Muppets, Alice Through the Looking Glass) in gesprek met Sony om de actiekomedie te gaan regisseren. Volgens Variety zou Sony al in juni willen starten met de opnames.

21 Jump Street en 22 Jump Street-regisseurs Phil Lord en Chris Miller waren in eerste instantie in beeld om de film te regisseren, maar zij zijn te druk met de Han Solo Star Wars Anthology Film. Ze blijven wel aan als producenten.

Jump Street-acteurs Jonah Hill en Channing Tatum keren naar verluidt terug (ook als producenten), maar voor Agent Jay en Agent Kay moeten nieuwe gezichten gevonden worden. Will Smith en Tommy Lee Jones keren namelijk niet terug.

Het script zou reeds zijn opgeleverd door Rodney Rothman en deze zou Sony Pictures akkoord hebben bevonden. Mochten de opnames plaatsvinden in juni, dan kunnen we Jump Street v Men in Black eind 2017 of begin 2018 in de bioscoop verwachten.



NieuwsFilm

meest populair