Sylvester Stallone in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

Sylvester Stallone in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'?

De Oscar-genomineerde acteur werd afgelopen week gespot met een script nabij de set van de sequel.

Vorige maand heeft Marvel aangekondigd dat de productie van Guardians of the Galaxy Vol. 2 van start is gegaan in Atlanta. De releasedatum staat daarnaast vast voor 27 april 2017. Ook zijn er de laatste weken de nodige nieuwe castleden aangekondigd, waar we vandaag mogelijk weer een nieuwe naam aan kunnen toevoegen. Volgens de New York Daily News zal niemand minder dan Sylvester Stallone een rol spelen in de sequel. Marvel heeft nog niks bevestigd, maar er is genoeg bewijs dat hij een aandeel zal hebben in de film.

Volgens de site is Stallone namelijk gespot bij het hotel waar alle castleden van de film verblijven, en hebben meerdere mensen hem met een script zien rondlopen. Toen Stallone het hotel verliet, stapte hij daarnaast blijkbaar in de auto waarin Chris Pratt gewoonlijk wordt vervoerd. Dit hoeft natuurlijk allemaal niks te zeggen, maar dit zijn toch wel duidelijke signalen van Sly's betrokkenheid bij de film. Volgens bronnen zal Stallone waarschijnlijk slechts een cameorolletje hebben in de film, maar hij zou net zo goed zomaar Star-Lords vader kunnen spelen. Die rol zou natuurlijk ook bestemd kunnen zijn voor de onlangs gecaste Kurt Russell, maar de identiteit van zijn personage wordt vooralsnog geheimgehouden. Over de plot van de film is verder ook nog niks aangekondigd.

In Vol. 2 keren alle oorspronkelijke Guardians terug: Chris Pratt als Star-Lord, Zoe Saldana als Gamora, Dave Bautista als Drax, Vin DIesel als Groot en Bradley Cooper als Rocket Raccoon. Daarnaast zien we ook Michael Rooker als Yondu, Karen Gillan als Nebula en Sean Gunn als Kraglin. Nieuwe castleden zijn Tommy Flanagan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan en de eerder genoemde Kurt Russell. James Gunn neemt opnieuw het script en de regie voor zijn rekening.



NieuwsFilm

meest populair