Geen R-rated versie voor 'Suicide Squad' op Blu-ray

En krijgen we Superman te zien in de villain-film?

De R-rated hype gestart door Deadpool raast voorlopig verder door Hollywood. Het was voor Entertainment Weekly de aanleiding om aan producent Charles Roven te vragen of we een 16+ versie te zien krijgen van de DC villain-film Suicide Squad, waarvan al bekend is dat deze met een PG-13 versie in de bioscoop verschijnt.

De producent meldde dat dit niet gaat gebeuren en dat het een PG-13 - zeg maar 12 jaar en ouder - titel blijft. Er verschijnt dus ook geen stevigere versie op Blu-ray. "Ik denk dat we voor nu voor PG-13 gaan. Ik weet niet of dit ook wezenlijk gaat veranderen. We hebben die film de lading kunnen geven die het nodig heeft en waarmee het nog steeds PG-13 blijft."

Dit is ergens wel een beetje vreemd. Zack Snyders Batman v Superman krijgt achteraf wel een R-rated versie op schijf, maar op het eerste oog lijkt David Ayer's Suicide Squad toch een stevigere titel.

In samenhangend nieuws werd door Metro aan Henry Cavill gevraagd of we zijn personage Superman te zien krijgen in Suicide Squad. Dit vermoedelijk mede omdat deze film zich afspeelt na de gebeurtenissen in Batman v Superman en omdat Ben Afflecks Batman wel te zien zal zijn. Cavill ontkende dat hij te zien zal zijn, maar gaf aan dat hij mogelijk wel in een vervolg te zien is. En deze zou naar verluidt al in de maak zijn.

Suicide Squad herbergt wel personages als Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Smith), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Captain Boomerang (Jai Courtney), Katana (Karen Fukuhara), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Enchantress (Cara Delevingne), The Joker (Jared Leto), Slipknot (Adam Beach) en Diablo (Jay Hernandez). Vanaf 4 augustus in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair