Alexandra Shipp over haar Storm in 'X-Men: Apocalypse'

Alexandra Shipp over haar Storm in 'X-Men: Apocalypse'

Waar komt ze vandaan?

Toen X-Men: Apocalypse werd aangekondigd, bleek al snel dat er jongere varianten van een aantal oudere personages ten tonele zouden verschijnen. Onder hen bevond zich ook Storm, ditmaal gespeeld door Alexandra Shipp, die tegenover Collider mocht uitleggen hoe haar Storm verschilt van die van Halle Berry.

”Mijn Storm is min of meer een afgeleide van die van Halle,” begon ze. ”Deze Storm is wel een beetje anders, want je ontmoet haar in Cairo. Je ziet waar ze vandaan komt, hoe ze heeft geleden. Het is niet zo alsof ze in het landhuis zit en zich daar kostelijk amuseert. Ze verschilt van de andere kinderen, omdat zij van families komen. Ze hebben liefde en steun gekend, maar Storm niet, want haar ouders overleden doordat een vliegtuig in hun huis crashte toen ze vijf was.”

”Er is iets mis met haar en de enige mutanten die ze kent, zijn slechte mutanten. De enige mutanten die ze kent, gebruiken hun krachten om te stelen, of om misdadigers te beschermen. Ze denkt dus niet ‘Oh laten we de planeet gaan redden’. Zij denkt eerder: ‘Vergeet de planeet, ik heb geld nodig en ga je afleiden met wat wind en daarna jat ik je geld’. Ze zit al in overlevingsmodus op het moment dat ze Apocalypse ontmoet en daarmee ervaart ze een openbaring, waarbij ze eindelijk ergens thuishoort.”

”Dus dit extreme machtige wezen komt naar haar toe en zegt, ‘Ik ben waar je op gewacht heb, ik zal voor je zorgen’. Voor haar voelt het alsof de boel eindelijk in elkaar past. Ze weet niets van de X-Men. Ze kent alleen Mystique, van toen zij de president redde, maar dat is ook alles. Afgezien van Mystique heeft ze alleen slechte mutanten gekend, dus daar komt ze vandaan. Ik zie haar niet echt als een slecht persoon, of een slechte mutant. Ik zie haar niet als een schurk. Ze weet niet dat ze een schurk is. Ze heeft gewoon niets anders gekend dan slechts.”

De film draait vanaf 19 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair