Oorspronkelijke kostuum Harley Quinn zat bijna in 'Suicide Squad'

Oorspronkelijke kostuum Harley Quinn zat bijna in 'Suicide Squad'

Elke mogelijke variant is geprobeerd.

Het oorspronkelijke kostuum van Harley Quinn, zoals je onderaan dit bericht kan zien, zat bijna in DC-film Suicide Squad van regisseur David Ayer. Dit vertelde actrice Margot Robbie in een interview met de site HelloGiggles. Toen de eerste foto’s van de film vrijgegeven werden, bleek al dat het personage een ander kostuum krijgt dan in de comics. Nu blijkt dat het oorspronkelijke jester-kostuum bijna in de film zat.

”We hebben echt elke variant van het kostuum uitgeprobeerd,” vertelde Robbie. ”Ik kan niet benadrukken hoeveel verschillende kostuums, en hoeveel varianten van het kostuum van Harley Quinn we uitgeprobeerd hebben. We hebben het jester-kostuum geprobeerd, maar ook het korset en de rok, de leren broek, echt elk mogelijk kostuum dat er was. Ik hou ervan hoe het uiteindelijk geëindigd is. En wie weet dat we in de vervolgen wel het jester-kostuum gebruiken. Er is een wereld aan mogelijkheden.”

De eerste film in de franchise komt op 4 augustus uit in de Nederlandse bioscoop. Een vervolg zou al in 2017 met de productie beginnen.



NieuwsFilm

meest populair