Zoete teaserposter & tattoo-affiches 'Suicide Squad'

Zoete teaserposter & tattoo-affiches 'Suicide Squad'

Check de tatoeages van de vele supervillains.

Ondanks dat deze dagen vol in het teken staan van het Marvel Cinematic Universe en Captain America: Civil War heeft Warner Bros. Pictures een nieuwe teaserposter vrijgegeven voor de DC Extended Universe-film Suicide Squad. Ook verschenen er een aantal "personage/tattoo-posters".

Als eerste de teaser poster voor de film van regisseur David Ayer. Hierop zien we de eerder onthulde filmlogo, aangevuld met een lolly. De film draait vanaf 4 augustus in de Nederlandse bioscoop.



Hieronder zie je een reeks affiches met daarop de tatoeages van een aantal van de personages uit de DC villain-film. Deze tatoeages zijn binnenkort te zetten bij de speciale “Harley’s Tattoo Parlor” op het SXSW festival in Austin (Texas) in de Verenigde Staten. Achtereenvolgend zie je de affiches met de tattoos van Captain Boomerang (Jai Courtney), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Diablo (Jay Hernandez), Enchantress (Cara Delevingne), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Katana (Karen Fukuhara) en Slipknot (Adam Beach). De rest volgt waarschijnlijk nog.















NieuwsFilm

meest populair