'Guardians of the Galaxy' & vijanden op setfoto

'Guardians of the Galaxy' & vijanden op setfoto

En welke rol speelt Sylvester Stallone mogelijk?

Niet alleen is er een nieuwe setfoto vrijgegeven van James Gunns Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 2, ook hebben we wat nieuwe potentiële informatie over de rol van Sylvester Stallone in de film. Eerst echter de foto van James Gunn. De cast is op dit moment druk bezig met de opnames en nam even een korte pauze, waarbij ze een groepsfoto maakten.

Op de foto zien we Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Michael Rooker (Yondu), Sean Gunn (Kraglin), Pom Klementieff (Mantis) en uiteraard regisseur James Gunn zelf. Hij plaatste de foto op Twitter en schreef daarbij: ” High on believing. The Guardians of the Galaxy and frenemies.”



Wie we niet zien op de foto zijn onder meer Vin Diesel (Groot) en Bradley Cooper (Rocket Raccoon). Ook Sylvester Stallone ontbreekt, al is van die acteur nog niet helemaal zeker of hij überhaupt een rol heeft. De site On Location Vacations denkt echter van wel en volgens hen draagt hij op de set een kostuum dat ”erg veel lijkt op Judge Dredd”. Dredd is natuurlijk een rol die Stallone in 1995 speelde. Het zou goed kunnen dat hij komt opdagen in een kostuum dat erop lijkt, als cameo. Maar wie weet speelt hij een rol in de Nova Corps, dat kostuum lijkt op dat van Dredd.

Overigens schrijft OLV ook nog dat Howard the Duck weer in de film te zien is. Zeker weten we het echter niet. Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat op 27 april 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair