Meryl Streep als valse kraai in trailer 'Florence Foster Jenkins'

Meryl Streep als valse kraai in trailer 'Florence Foster Jenkins'

Film van regisseur Stephen Frears (The Queen) over de operazangeres die zich niet bewust was van haar verschrikkelijke zangstem.

Hieronder vind je de trailer van Florence Foster Jenkins, een film die het waargebeurde verhaal verteld van de operazangeres die zich niet bewust was van haar verschrikkelijke zangstem. De titelrol wordt gespeeld door Meryl Streep en de rest van de cast bestaat uit Hugh Grant, Rebecca Ferguson en Simon Helberg. De regie staat op naam van Stephen Frears, bekend van films als The Queen (2006) en Philomena (2013).

Florence Foster Jenkins gaat over de gelijknamige erfgename uit New York, die er een obsessie van maakte om door te breken als operazangeres. Het probleem was echter dat ze zelf niet doorhad dat ze een vreselijke zangstem had. Haar liefhebbende man St. Clair Bayfield (Grant) liet z'n vrouw in het ongewisse, iets dat bijna onmogelijk werd toen Jenkins besloot om in 1944 een publiekelijk concert te geven in Carnegie Hall.

Florence Foster Jenkins, met een scenario van Nicholas Martin (Midsomer Murders), komt in Nederland uit op 31 augustus 2016.


En ook nog even de teaser van een tijdje terug:



NieuwsFilm

meest populair