Nieuwe clip 'Batman v Superman': Bruce Wayne v Clark Kent

Nieuwe clip 'Batman v Superman': Bruce Wayne v Clark Kent

De kemphanen over burgerwacht Batman.

Nog een paar dagen en dan vliegen Batman en Superman de bioscoop binnen. In Batman v Superman: Dawn of Justice zien we niet alleen de superhelden in actie, maar ook de alter ego's Bruce Wayne (Ben Affleck) en Clark Kent (Henry Cavill). Ook zij zullen elkaar ontmoeten en zoals te zien in de eerdere trailers belanden ze in een vurige discussie. Hieronder zie je een clip waarin we Bruce en Clark zien bekvechten.

In de complete discussie, te zien vanaf 24 maart, hebben de twee het uiteraard over tweede persoonlijkheden, The Dark Knight en Man of Steel. De één is de gevreesde burgerwacht in Gotham en de andere waakt over Metropolis. In Zack Snyder Dawn of Justice zien we hoe Batman verhaal gaat halen bij Superman, over zijn de verwoestingen die hij aanrichtte in Man of Steel. Op de achtergrond werkt Jesse Eisenbergs Lex Lothor ook aan een plan om de man van staal een kopje kleiner te maken.

Zoals te zien in de trailers vormen Batman en Superman vervolgens een "trinity" met Wonder Woman (Gal Gadot) om grotere gevaren het hoofd te bieden.



NieuwsFilm

meest populair