Morena Baccarin bevallen van dochter

Morena Baccarin bevallen van dochter

Haar eerste kind met 'Gotham'-tegenspeler Benjamin McKenzie.

Hoewel het begin deze maand is gebeurd heeft de woordvoerder van actrice Morena Baccarin aan Entertainment Online onthuld dat ze er een dochter bij heeft gekregen. 2 Maart bracht ze dochterlief Frances Laiz Setta Shenkkan ter wereld, haar tweede kind, maar haar eerste met huidige vriend Benjamin McKenzie. Vanuit een eerdere relatie met Austin Chick heeft ze een 2-jarige zoon genaamd Julius.

Vorig jaar september kondigde de 36-jarige Baccarin en 37-jarige McKenzie aan dat ze een stel waren. Een paar dagen later maakten ze tevens bekend dat er een baby op komst was, die Baccarin al begin februari er graag uit wilde hebben. Toen ze een speciale vertoning van Deadpool bijwoonde vertelde ze "Mijn vliezen kunnen elk moment breken" en voelde zich "Klote."

Baccarin, die in 2011 met Chick trouwde, diende in 2015 de scheidingspapieren in. Dit proces verloopt langzaam. Een rechter heeft bepaald dat Baccarin maandelijkse betalingen aan Chick moet overdragen van 20.349 dollar (partneralimentatie) en 2.693 dollar (kinderbijslag). Het bepalen van de voogdijschap over Julius gaat ook niet gemakkelijk. De actrice moest inzake haar scheiding een getuigenverklaring in de rechtszaal uitstellen, omdat de stress gevaarlijk kon zijn voor haar zwangerschap.

Het koppel is sinds vorige week weer te zien in nieuwe Gotham-afleveringen.



NieuwsFilm

meest populair