Olivia Munn over haar dodelijke Psylocke in 'X-Men: Apocalypse'

Olivia Munn over haar dodelijke Psylocke in 'X-Men: Apocalypse'

Het personage is bereid te doden.

Tegenover CNET vertelde actrice Olivia Munn over haar personage in X-Men: Apocalypse. In de film speelt ze de rol van Psylocke, een mutant met gigantische krachten, die ook behoorlijk dodelijk blijkt te zijn. ”Ik hou al zo lang van Psylocke”, vertelde Munn. ”ze is een erg, erg sterke vrouw in de comics, terwijl vrouwen daarin vaak niet zo sterk zijn als zij.”

Die kracht uit zit ook in een bereidheid om te doden. ”Veel superhelden willen dat vermijden. Maar zij heeft nooit een probleem gehad met het doden. Ik vind het fijn dat ze de slechterik is die er geen moeite mee heeft de slechterik te zijn. Ze is telekinetisch en telepathisch, dus kan je gedachten lezen. Ze kan alles met haar geest maken. Om een gevecht te winnen, kan ze een berg maken en die bovenop je laten vallen, maar ze kiest ervoor een zwaard te maken zodat ze mensen van dichtbij kan doden. Ik vond dat altijd erg cool.”

Morgen is er eindelijk een nieuwe trailer voor de film van regisseur Bryan Singer. Hieronder nog een helder beeld van het kostuum. Vanaf 19 mei draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair