David Ayer over het speciale van 'Suicide Squad'

David Ayer over het speciale van 'Suicide Squad'

En Common onthult zijn rol.

Tegenover Total Film vertelde regisseur David Ayer over zijn aankomende DC-film Suicide Squad. Daarnaast onthulde Common welke rol hij in de film mag spelen. Maar eerst Ayer, die vooral in ging op het gebruik van schurken in de film en hoe hij af wil wijken van de norm.

”In een normale comicfilm heb je de goeierik, de held en een checklist en dan kan je heel makkelijk zien wat ze doen in een situatie, want ze doen altijd het goede. Dit zijn schurken en zij hebben veel meer opties, ze kunnen eigenlijk alles wel doen en dat is waarom dit zo leuk wordt,” vertelde Ayer.

Om vervolgens in te gaan op de rol van Jared Leto als de Joker. ”Wat Jared gedaan heeft is ongelofelijk. Als hij de set betreedt, stopt alles en iedereen. Wat hij gedaan heeft is zo krachtig, zo bedreigend, dat je hem kan voelen. De crew stopt met werken en bekijkt gewoon wat hij aan het doen is. Ik moest iedereen weer aan het werk zien te krijgen omdat hij zo fascinerend is.”

Common blijkt een personage te spelen gerelateerd aan de Joker. Hij blijkt ”monster T” te zijn. Meer details over het personage zijn er niet, maar hij zou wel gelieerd zijn aan de Joker. Suicide Squad gaat op 4 augustus in première.



NieuwsFilm

meest populair