Simon Pegg in gesprek voor Steven Spielbergs 'Ready Player One'

Simon Pegg in gesprek voor Steven Spielbergs 'Ready Player One'

Hij zal waarschijnlijk de rol van Orgen 'Og' Morrow spelen in de verfilming van Ernest Cline's bestseller.

Simon Pegg is in gesprek om een belangrijke rol te spelen in Steven Spielbergs boekverfilming Ready Player One. Volgens The Hollywood Reporter, zal de Shaun of the Dead-acteur de rol van OASIS-bedenker Orgen 'Og' Morrow spelen in de verfilming van Ernest Cline's bestseller. Eerder werden Tye Sheridan, Olivia Cooke en Ben Mendelsohn gecast in de film.

Ready Player One speelt zich af in de nabije toekomst en volgt de geïsoleerde tiener Wade Watts (Sheridan), die zijn ellendige bestaan ontvlucht op het moment dat hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen, komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat eerst te vinden.

Ready Player One is een productie van Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures en DreamWorks Pictures, en wordt naast Spielberg geproduceerd door Donald De Line, Dan Farah en Kristie Macosko Krieger. Bruce Berman zal fungeren als uitvoerend producent van de film. Ready Player One moet onze bioscopen bereiken in maart 2018.

NieuwsFilm

meest populair