Zack Snyder: "Joker en Riddler bijna in 'Batman v Superman'"

Zack Snyder: "Joker en Riddler bijna in 'Batman v Superman'"

En waar speelt de Justice League-tweeluik zich af?

Aankomende donderdag beleeft Batman v Superman: Dawn of Justice de Nederlandse première en voor diegenen die het afgelopen jaar de film op de voet heeft gevolgd, zal waarschijnlijk beperkt verrast worden. Warner Bros. en de filmmakers hebben namelijk al de nodige details en vele minuten beeldmateriaal onthuld. Regisseur Zack Snyder doet er nog een schepje bovenop: hij gaf prijs welke villains we in ieder geval NIET krijgen te zien.

Tegenover Collider meldde Snyder dat de Joker en de Riddler bijna in de film zaten: "We hebben erover gesproken hen erin te stoppen. Scriptschrijver Chris Terrio en ik spraken er zelfs vaak over en voelden dat hun mythologische aanwezigheid voelbaar is in de film, en dat is zo cool. Maar ik wilde ervoor zorgen dat ik het doel niet uit het oog zou verliezen, aangezien ik ervoor moest zorgen dat het conflict tussen Batman en Superman duidelijk wordt."

De slechteriken in de film zijn nu Jesse Eisenberg (Lex Luthor) en motion capture-acteur Robin Atkin Downes als Doomsday. In David Ayers Suicide Squad zien we wel de Joker, gespeeld door Oscarwinnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club). In die film zal Ben Afflecks wel te zien zijn.

Overigens onthulde Snyder ook in welke steden de Justice League-tweeluik (2017 en 2019) zich gaat afspelen. Heel verrassend is het echter niet. Snyder zei dat we opnieuw Gotham en Metropolis zullen zien.



NieuwsFilm

meest populair