Lovende reacties na première 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Lovende reacties na première 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En een brute nieuwe laatste trailer voor de grootse superheldenfilm.

Zondag vond de officiële première van Batman v Superman: Dawn of Justice plaats in New York. Naast de nodige celebs waren er ook mindere goden aanwezig en na het zien van de film plaatsten flink wat van hen hun reacties online, onder meer via Twitter.

Ook de bekende Amerikaanse tv-persoonlijkheid Al Roker zag de film en prees de film op zijn Amerikaans: "Out of 5, it's a 6." Tevens was hij onder de indruk van Ben Affleck. Niet alleen als Batman, maar ook zeker als alter ego Bruce Wayne. Dit was ook in meerdere Tweets terug te lezen.




Zoals hierboven te lezen werd ook de rol van Gal Gadot als Wonder Woman bijzonder gewaardeerd. Ze zou mogelijk zelfs het hoogtepunt van de film zijn:





Over de complete film werd ook veel geschreven. Zo zouden mensen die teleurgesteld waren na het zien van de tweede trailer (met Doomsday) zich geen zorgen hoeven te maken en zou de film een enorme cliffhanger hebben:





En hieronder een de Amazon-trailer voor de superheldenfilm, waarin uiteraard weer wat nieuwe beelden te zien zijn. Heb jij al kaartjes gereserveerd?



NieuwsFilm

meest populair