Eerste beelden 'LEGO: Batman'-film

Eerste beelden 'LEGO: Batman'-film

Morgen de eerste trailer!

Vanaf komende donderdag kunnen we Ben Affleck bewonderen als Batman in Batman v Superman, maar wat je bijna zou vergeten is dat er nog een versie van de superheld te zien is binnenkort. Het betreft uiteraard de Lego Batman-film, waarvan nu de eerste aparte foto’s vrijgegeven zijn. De stem van Batman wordt net als in de Lego Movie ingesproken door Will Arnett.

Op de beelden zien we de Batcave en een blik op het dagelijkse leven van Batman. Als er één ding zeker is, is het dat deze Batcave heel bijzonder wordt. ”Die is nog beter dan hoe we het ons herinneren, hij is geweldig,” vertelde Arnett tegen USA Today. ”Maar ik vind het ook geweldig om het dag-tot-dag leven van Batman te zien en te leren hoe het is om elke dag de misdaad te bestrijden. Het idee dat Batman door zijn wekker heen slaapt vind ik erg grappig. Het maakt hem menselijker."

Verder vertelde regisseur Chris McKay dat het niet alleen een grappige, maar ook een actievolle film wordt. ”We dachten daarom een grote film rond dit personage te kunnen maken. Dit is de film die we zouden willen zien.” En op elke hoek vinden we een cameo: ”er zijn gigantisch veel personages die proberen het leven van Batman te betreden.”

Daartussen treffen we wonderjongen Robin (Michael Cera), Batgirl (Rosario Dawson) en The Joker (Zach Galifianakis) aan. Morgen verschijnt de eerste trailer van de film, die in februari 2017 in première zal gaan.











NieuwsFilm

meest populair