Michael Ealy speelt hoofdrol in 'Jacob's Ladder'-remake

Het verhaal wordt anders dan het origineel.

David M. Rosenthal gaat de regie van de Jacob's Ladder-remake overnemen van James Foley. Momenteel heeft de laatstgenoemde zijn handen vol aan Fifty Shades Darker. Dit meldt Deadline. De remake is al sinds 2013 in de maak. Ook is er meteen iemand aangesteld om de hoofdrol op zich te nemen, die eer gaat naar Michael Ealy (Underworld: Awakening). Regisseur Rosenthal en acteur Ealy werkten voorheen samen aan The Perfect Guy, een thriller die negatieve reacties heeft verworven.

Het origineel, van Adrian Lyne, uit 1990 gaat om postbezorger Jacob Singer (Tim Robbins). Hij wordt door zijn periode in Vietnam achtervolgd en ervaart vaker dan gewenst choquerende hallucinaties en onaangename flashbacks. De nieuwe versie zal een compleet nieuw verhaal aannemen met nieuwe karakters, alhoewel dezelfde thema's toegepast worden. Variety noemt de remake ook wel "een hedendaagse paranoïde actiethriller over twee broers." Ealy zal dus binnenkort door iemand vergezeld worden.

Amusement-scenarist Jake Wade Wall was de eerste man die met het script mocht stoeien. Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) en Sarah Thorp (The Bounty Hunter) gingen daarna echter opnieuw aan de slag, zij zijn vooralsnog verantwoordelijk voor de meest recente versie. De remake van Jacob's Ladder is een productie van Gaeta / Rosenzweig Films (Fright Night) en LD Entertainment (The Grey).

NieuwsFilm

meest populair