Emotionelere beelden 'Warcraft: The Beginning'

De strijd tussen mens en orc wordt gevoeliger dan je zou denken.

Als het aan Legendary Pictures, Universal Pictures en regisseur Duncan Jones (Moon) ligt dan is Warcraft de eerste film in een nieuwe franchise. In de States wordt de blockbuster echter gelanceerd onder de basic titel Warcraft, maar daarbuiten krijgt de film vaak de inleidende titel Warcraft: The Beginning. In onderstaande nieuwe trailer / tv-spot draagt de film deze titel.

De nieuwe beelden zijn emotioneler van toon dan de eerdere trailers en spots. Er wordt daarmee meer gefocust op het dilemma in de fantasy-gameverfilming: de orcs zoeken een nieuwe plek om te leven en de mensheid voelt zich bedreigd. Een confrontatie is het gevolg en niet iedereen is het hiermee eens. Eigenlijk een heel actueel onderwerp in een fictief jasje...



In de film zien we personages als King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbell), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton). Deze zijn op dit moment alleen bekend voor de gamers onder ons.

Vanaf 26 mei worden ze geïntroduceerd op het Nederlandse (IMAX/3D) witte doek. Hieronder een poster - gisteren al geplaatst tijdens het wekelijkse poster-bericht:



NieuwsFilm

meest populair