Tweede teaser trailer 'LEGO Batman Movie' stookt eerdere Batman-films

Tweede teaser trailer 'LEGO Batman Movie' stookt eerdere Batman-films

"Hello, uber-nerd fans!"

Verleden week zagen we al de eerste teaser trailer voor de The LEGO Movie-spin-off The LEGO Batman Movie. Heel veel was er nog niet te zien en ook in onderstaande tweede teaser trailer blijven de beelden beperkt, maar ze zijn wel vermakelijke voor de fans van de eerste film waarin de Lego-Batman al een aandeel had.

Dit keer zien we uiteraard weer The Dark Knight (Will Arnett) die in zijn Wayne Manor spreekt tegen afbeeldingen van zijn ouders. Hij wordt gestoord door Alfred Pennyworth, ingesproken door Ralph Fiennes. Nadat ze kort terugkijken op zijn eerdere (live action) optredens, zien we flitsen uit de animatiefilm. Met niet alleen de Justice League, maar ook een verzameling met tegenstanders.

In The LEGO Batman Movie zijn er ook belangrijke optredens van Robin (Michael Cera), Batgirl (Rosario Dawson), The Joker (Zach Galifianakis) en Gotham-burgemeester Marion Grange, ingesproken door Mariah Carey.

Vanaf 8 februari 2017 draait Chris McKays The LEGO Batman Movie in de Nederlandse bioscoop. Daarna wordt er ingezet op Ninjago (2017) en The Lego Movie 2 (2018).



En de Nederlandstalige versie:



NieuwsFilm

meest populair