Nieuwe trailer 'X-Men: Apocalypse'

Nieuwe trailer 'X-Men: Apocalypse'

En Bryan Singer wil aan de slag met de mutant Proteus.

De Portugese divisie van 20th Century Fox heeft een nieuwe tv-spot/trailer onthuld voor de eerstvolgende X-Men film X-Men: Apocalypse van regisseur Bryan Singer, bekend van de regie van X-Men (2000), X2 (2003) en X-Men: Days of Future Past (2013). Heel veel nieuws is er overigens niet te zien.

Wat wel nieuw is, is dat regisseur Singer al een mutant op het oog heeft die hij graag gebruikt in een volgende film. Dit is volgens Empire het personage Proteus. "Ik zou het geweldig vinden om Proteus op één of andere manier te gebruiken. Er zijn vele visuele mogelijkheden met een personage als deze," aldus Singer.

Hieronder een afbeelding van Proteus, een mutant die onder meer door realiteiten kan veranderen/reizen en de lichamen kan overnemen van andere mutanten:



In Apocalypse zien we personages als Professor X (James McAvoy), Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner), Mystique (Jennifer Lawrence), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jubilee (Lana Condor), Quicksilver (Evan Peters), Beast (Nicholas Hoult), Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Archangel (Ben Hardy) en uiteraard de über-slechterik Apocalypse, gespeeld door Star Wars-held Oscar Isaac. Of er een cameo of iets dergelijks in zit voor Hugh Jackmans Wolverine, is nog niet bekend.

Vanaf 19 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair