Naomi Watts in 'The Glass Castle' met Brie Larson?

Naomi Watts in 'The Glass Castle' met Brie Larson?

Komisch drama dat geregisseerd zal worden door Destin Daniel Cretton (Short Term 12).

Volgens The Hollywood Reporter is actrice Naomi Watts met Lionsgate in gesprek om zich bij de cast van The Glass Castle toe te voegen, deze bestaat al uit Brie Larson en Woody Harrelson. De dramedy wordt een verfilming van Jeanette Walls' gelijknamige memoires uit 2006. In de regiestoel treffen we Destin Daniel Cretton aan, die in 2013 Short Term 12 uitbracht, met daarin Larson in de hoofdrol.

Het boek volgt de disfunctionele en levendige familie van Walls. De vader van Jeanette is een briljante en charismatische man die zijn kinderen toejuicht om hun fantasie toe te passen, leert hen fysica, geologie en hoe je zonder vrees het leven tegemoet treedt. Wanneer hij aan de drank zit wordt vader Rex een oneerlijke en destructieve persoon. Jenaette's moeder is vrij van geest en verafschuwd het idee van huiselijkheid en wil absoluut niet de verantwoordelijkheid hebben om een gezin groot te brengen.

Daarom moesten de kinderen zelf veel leren. Voeden, aankleden en elkaar beschermen. Uiteindelijk lukt het ze om in New York succes te boeken. Hun werelden komen ondersteboven te staan wanneer de ouders, die de voorkeur geven aan een dakloos bestaan, ook naar de grote stad trekken om dicht bij hun kinderen te zijn.

Brie Larson zal Jeanette Walls spelen, Woody Harrelson haar alcoholistische vader en Naomi Watts, mits de gesprekken goed verlopen, de excentrieke moeder. Het scenario is oorspronkelijk door de regisseur en Marti Noxon (Fright Night) geschreven, Andrew Lanham heeft de laatste versie vastgelegd. De opnames gaan ergens in juni te Montreal, Canada van start.



NieuwsFilm

meest populair